Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φέτος στην Ευρώπη είναι αλλιώτικος σε σχέση με το πρωτάθλημα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα φετινά ευρωπαϊκά πεπραγμένα του Ολυμπιακού.

Μία πρώτη προσέγγιση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος έκανε στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ σχολίασε ότι μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν φέτος ένα κακό πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη είναι, με εξαίρεση το ματς στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ, πολύ πιο αξιόπιστοι, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Ο Ολυμπιακός έχει πέντε νίκες (δύο σπουδαίες με Γουέστ Χαμ και Γκενκ και τρεις με Τσουκαρίτσκι-Μπάτσκα Τόπολα), δύο ισοπαλίες (μία... θησαυρό με γκολ στο 90+6’ στο Βέλγιο και μία... φαρμάκι με γκολ που δέχτηκε στο 90’ από την Τόπολα με δέκα παίκτες) και δύο ήττες, στο 86’ από τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη και στο 73’ από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, όπου είχε και δοκάρει στο 87’.

Όλα του τα ματς δηλαδή, με εξαίρεση στο Φράιμπουργκ, όπου έχανε 2-0 στο 8’, τα πάλεψε αν μη τι άλλο πάρα πολύ και έδειξε ένα πρόσωπο καλύτερο σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια, τόνισε πως τότε ήταν άλλος ο προπονητής και βρισκόμασταν στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ τώρα είμαστε στο δεύτερο, με τον Ολυμπιακό να έχει αλλάξει άλλους δύο προπονητές, περιμένοντας από την άλλη τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να εμπνεύσει την ομάδα όπως έκανε πέρυσι με τη Σεβίλλη, αποκλείοντας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους και κατακτώντας το Europa League νικώντας στα πέναλτι τη Ρόμα στον τελικό της Βουδαπέστης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x